Enric I. Canela

Sembla que cal la creació de firmes especialitzades en la transferència de coneixement, és a dir, a assessorar els investigadors en les fórmules perquè els seus descobriments puguin arribar al mercat.

L’ex director general de la biotecnològica Advancell, Luis Ruiz-Ávila, ha creat Janus Developments per exercir aquesta funció des del sector privat. La nova companyia, amb seu al Parc Científic de Barcelona (UB), té com a objectiu identificar projectes universitaris del sector biotecnològic per posar-los en valor i apropar-los a la indústria.

En els últims mesos s’han incorporat al projecte de Janus la directora del Centre d’Empreses de la Fundació Bosch i Gimpera de la UB, Maribel Bergès, i Richard Gil, conseller d’Era Biotech.

Una llàstima que ens deixés Maribel Bergès perquè és una gran professional que coneix molt bé aquesta feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació