Enric I. Canela

El projecte Barcelona Knowledge Campus (BKC), presentat per la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya, ha estat reconegut com el millor Campus d’Excel·lència Internacional amb una dotació pressupostària de 21 milions d’euros, per una comissió internacional liderada pel Ministeri d’Educació. Així, el BKC ha quedat per davant del s altres quatre projectes –UAB, UCM + UPM, UAM i Carlos III- que també han obtingut la distinció d’excel·lents i es repartiran entre ells 52 milions d’euros.

El Barcelona Knowledge Campus serà un motor impulsor de l’activitat científica, social i empresarial de l’entorn territorial de Barcelona, des de la perspectiva de la multiplicació de les capacitats que apleguen les dues institucions. La vocació internacional de les dues universitats i la premissa de propiciar un canvi en el model econòmic que transformi l’entorn són els fonaments de la proposta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació