Una bona eina que cal millorar


Enric I. Canela

El Govern ha posat en marxa un portal d’equipaments per tal que els ciutadans puguin consultar la informació relativa als equipaments públics i concertats de Catalunya. Aquest nou servei, disponible a internet, per a iPhone i properament per a la resta de mòbils, integra en un únic lloc web tota la informació sobre els equipaments distribuïts per la geografia catalana. L’objectiu del portal és identificar i ubicar sobre el mapa tots els equipaments per tal que els ciutadans puguin obtenir-ne informació de forma més fàcil i ràpida.

De moment, el portal es troba en fase de proves i permet mitjançant un cercador accedir a informació bàsica (adreça, telèfon, correu-e i ubicació) sobre els principals equipaments registrats o gestionats per la Generalitat però és previst que es vagin incorporant, paulatinament, nous equipaments de qualsevol tipus que tinguin interès per als ciutadans i que se’n vagin ampliant les dades dels serveis que s’hi ofereixen.

Sembla una bona eina, però té errades que suposo solucionaran quan acabi la fase de proves. Per exemple, si busqueu la Facultat de Biologia de la UB la trobareu situada al pla en el lloc on hi ha les de Química i Física desplaçada uns centenars de metres.

2 respostes a “Una bona eina que cal millorar”

  1. a 30 nov. 2009 a les 9:31 alumne

    I és transitiu: a Física ens situa ca l’ETSEIB. Tocant al carrer Pau “Gargalló” (amb accent a la ó).

    És el que té refiar-se dels mapes de Google (que ja fa més por que MS), tot i tenir els de l’Ajuntament.

  2. a 30 nov. 2009 a les 11:23 enriccanela

    Alumne,
    L’Ajuntament ja s’ha equivocat més d’un cop, en els que fa ell mateix. La Guia del web de l’Ajuntanment està malament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació