Enric I. Canela

Cristina Garmèndia ha explicat que la Llei d’Economia Sostenible impulsarà reformes estructurals que afavoriran la transferència de coneixement i la creació d’empreses des del sistema públic de R+D, així com importants incentius fiscals i nous instruments de finançament de les activitats innovadores a través del Fons per a l’Economia Sostenible dotat amb 20.000 milions d’euros i que ha defensat que la innovació en tots els sectors productius és una base indiscutible del canvi de model.

Ha explicat a més que, dins l’àmbit de la ciència i la innovació, l’avantprojecte de Llei d’Economia Sostenible, que demà serà presentat pel president del Govern al Congrés dels Diputats, contempla l’abaratiment i l’agilització dels tràmits per obtenir patents i impulsar la innovació des de la demanda del sector públic, afavorint la contractació de PIMES innovadores des de les administracions.

La veritat és que el que he vist fins ara d’aquesta llei no servirà per a gaire en l’àmbit d ela Ciència i la Innovació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació