Europa ho necessita


Enric I. Canela

El director general de Relacions Internacionals del Ministeri d’Educació, José Manuel Martínez Sierra, s’ha reunit a Madrid amb el Grup d’Alt Nivell de Polítiques d’Educació i Formació de la Unió Europea, grup que reuneix els Alts Representants dels Estats Membres en matèria d’educació.

Ha dit que durant la Presidència espanyola el Ministeri d’Educació impulsarà la cooperació universitària més enllà de les fronteres de la Unió i l’Espai Europeu del Coneixement com convergència dels dos grans espais en construcció a Europa: l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i l’Espai Europeu de Recerca, afavorint la modernització i internacionalització de les universitats, que convergeixen en l’Espai Europeu d’Educació Superior.

A Europa estan esperant les accions de lideratge que ha dut Espanya en aquest tema.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació