Ho aneu captant?


Enric I. Canela

Ahir escrivia La clau del 4+1. Avui Antonio Villasante, director general de la Divisió Global d’Universitats del Banc Santander, respon una entrevista. Una pregunta:
P ¿Els han demanat ajuda per adaptar-se al procés de Bolonya?
R El tema de Bolonya està molt assentat a Europa, no té marxa enrere. Totes les universitats estan treballant en això i ho tenen assumit. Nosaltres per a elles no som un col.laborador per crear l’EEES, som el pont i el vehicle que els connecta amb tota Iberoamèrica, per exemple. Dels 848 convenis que el Santander té amb diferents universitats, 650 s’han signat a Iberoamèrica. Tenim el portal Universia, creat l’any 2000 perquè les universitats es comunicaran i per a posar-se en valor, i que avui alberga més de 1.100 universitats de 22 països. O la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, que va crear la Universitat d’Alacant, i que avui és el portal de literatura més important del món en espanyol.

Per cert, conec a l’entrevistat.

Ho aneu captant?

Una resposta a “Ho aneu captant?”

  1. a 03 des. 2009 a les 8:24 Enric

    Segurament que hi ha hagut molta influencia de voler tenir un format semblant al llatinoamericà, però per altre pel que comenten al meu departament, també molta influencia de les carreres tècniques, doncs en un 3+2, “sols” tenien un “bachelor”, i ara en un 4+1 no esta clar (de fet hi ha molt tècnics fent directament màster!). Tot plegat, falta de tenir uns objectiu clars de cap on volem anar…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació