Enric I. Canela

El secretari general d’Innovació Juan Tomás Hernani va dir que la futura Llei de la Ciència, objectiu prioritari del Ministeri de Ciència i Innovació i en elaboració des de fa més d’un any, ha passat a anomenar-se, en l’actual esborrany, Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. El document s’estructura amb el finançament, la gestió de la innovació, la internacionalització i el personal dedicat a R+D+i com cinc pols, al voltant del nucli de la recerca i el coneixement.

El nou secretari d’Estat de Recerca, Felipe Pétriz, va dir que la creació d’una agència estatal d’avaluació i finançament de la recerca, així com la reestructuració de la carrera científica són els dos eixos al voltant dels quals es va començar a treballar en la nova llei, i es mantenen en l’esborrany.

Certament amb aquesta llei el govern espanyol està demostrant una agilitat envejable.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació