Liderar la misèria


Enric I. Canela

Finalment ho han aconseguit! El govern espanyol liderat pel gran fenomen modern de l’economia sostenible ha aconseguit que Espanya estigui en el primer lloc d’un rànquing econòmic, l’Índex de Misèria! misery-index

És l’estat amb més risc financer.

2 respostes a “Liderar la misèria”

  1. a 17 des. 2009 a les 7:02 Dídac

    És simptomàtic que l’índex de misèria proposat sigui basat en el dèficit fiscal per comptes de la inflació (com era el cas de l’índex de misèria d’Arthur Okun). Però, probablement, és més realista aquest índex que no pas el d’Okun, en la situació present. I això que les tendències inflacionistes no són menyspreables. Des de la Intersindical-CSC ens presenten dades d’atur i inflació dels Països Catalans. Aquestes són les dades que ens haurien d’orientar en les nostres anàlisis ja que reflecteixen la realitat (fomudíssima) del nostre poble, més que no pas les dades dels marcs estatals, més heterogenis.

  2. a 17 des. 2009 a les 10:54 enriccanela

    Dídac,
    Jo no hi entenc gens, em refio del que dius. Em vaig llegir l’article i em va semblar que Espnya tenia unes condicions difícils per afrontar el futur.