Captar talent


Enric I. Canela

Diumenge El Mundo publicava una entrevista amb la ministra Cristina Garmendia. Parla d’economia de pressupostos, de tot. Em quedo amb dues preguntes i les seves respostes.

Què passa amb la política de retenció de talent?

Això requereix una aposta clara no només del govern central, sinó també dels territoris. A la convocatòria europea de joves investigadors, Espanya ha estat el quart país en rebre talent, majoritàriament internacional. Més del 50% ha anat a Catalunya. Un dels eixos en els que ens centrarem, espero que a través del mecenatge, amb millors incentius, és en ser més atractius.

Com que es tracta del diari El Mundo i això de Catalunya no li agrada, es queixa amb una pregunta sobre el fet que els diners per a Instituts Tecnològics se’ls han repartit País Basc, Catalunya i Extremadura.

Sobre això diu l’entrevistador: Però on no hi va (els diners)? Diu la ministra: Prefereixo que vagi on ha d’anar, que a Parcs i jardins.

Aquests del diari El Mundo ens voldrien veure demanant almoina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació