Contra la retallada en recerca


Enric I. Canela

Com es ben conegut el dia 16 de desembre es van concentrar centenars d’investigadors a les portes de trenta diferents centres de l’Estat. Entre ells, a Catalunya a la UB, el Parc Científic de Barcelona de la UB, l’Hospital Clínic, la UdG i la UdL.

L’objectiu de tots fou traslladar al govern espanyola seva preocupació per la retallada pressupostària en recerca, que suposa un retrocés en la Ciència a Espanya i, una oportunitat perduda per fomentar un canvi de model econòmic sostenible.

Em sembla que el govern espanyol ja pot donar les explicacions que vulgui perquè la comunitat científica està indignada.

2 respostes a “Contra la retallada en recerca”

  1. a 21 des. 2009 a les 11:33 aleatorio

    Yo no estoy indignado. Asustado, más bien. Cosas de no ser indefinido, supongo.

  2. a 22 des. 2009 a les 11:31 enriccanela

    Aleatorio,
    Jo espero que aviat s’imposi el seny. Tot plegat una pena.