Enric I. Canela

Divendres el Consell Social de la UB va fer una declaració sobre el Parc Científic de Barcelona. Amb aquesta declaració vol sortir al pas de determinades veus que qüestionen la seva viabilitat i fins i tot la seva funció.

M’he referit a la situació del Parc a La Sindicatura de Comptes qüestiona el Parc Científic de Barcelona de la UB i Una reflexió ràpida sobre el Parc Científic de Barcelona. Igualment em vaig fer ressò de l’assignació d’11,95 milions d’euros per poder desenvolupar les obres pendents a Les infraestructures de recerca beneficiades de l’acord govern espanyol – Govern.

Crec que aviat el rector presentarà un informe de la història i situació del Parc des de la seva creació. Sovint sense la perspectiva completa és difícil valorar les coses. A Massachusetts les coses són diferents, ja ho sabem, però tenim els governs que votem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació