Enric I. Canela

El portal Recerca en Acció té un nou disseny per fer-lo molt més participatiu tot i que, segons m’han dit, encara queden alguns detalls per acabar. La nova versió permet compartir continguts, perquè es pugui trobar millor la informació i sigui més atractiu.

Conté un nou apartat “ciència en família” que són petites propostes científico-culturals per fer-les en família.

El web de la Generalitat informava que es tracta de la seva fase 2.0 per promoure la participació i apropar la ciència a la ciutadania. El portal renovat inclou blocs, vídeos, fotografies, articles de divulgació científica, jocs, enigmes i altres eines. El nou portal web Recerca en Acció es va presentar durant una trobada amb investigadors del Projecte Darwin al Comissionat per a Universitats i Recerca.

El projecte sobre Darwin amb el seguiment de dues expedicions, que es diu “De la Terra del Foc a les Galápagos”.

La veritat és que després de passejar una mica augmenta la meva satisfacció en veure que cada vegada millora més. Un bon equip i ganes de fer feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació