Enric I. Canela

Joan Massagué, director adjunt de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, ha rebut avui el Premi Internacional de la Fundació Santiago Dexeux Font, que li havia de lliurar la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, però que no ha pogut traslladar a Catalunya una causa del mal temps.

L’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) és un institut públic de recerca creat per la Generalitat de Catalunya, la UB i el Parc Científic de Barcelona de la UB l’octubre de 2005. Com a centre internacional d’altíssim nivell en recerca biomèdica bàsica i aplicada, compleix els principis de qualitat i d’independència científica que imperen en els centres de recerca més avançats del món.

Com a membre de la UB i de l’àmbit de la Biomedicina m’alegra el premi rebut per Joan Masssagué.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació