Enric I. Canela

El Ministeri de Ciència i Innovació diu que un cop aprovats avui els Pressupostos Generals de l’Estat, el Ministeri de Ciència i Innovació ha experimentat un important increment en el seu pressupost fins arribar a un total de 5.443,78 milions d’euros, el que significa un 3,09% més que el 2009.

Si abans de la tramitació parlamentària dels pressupostos del Ministeri de Ciència i Innovació ja creixien un 0,2%, els més de 152 milions d’euros addicionals – més de 150 milions d’euros en subvencions -, aconseguits després del pas pel Congrés i el Senat, eleven la dotació inicial fins al 3%. Aquest fort increment pressupostari, reforça una dotació amb què ja comptava el Ministeri de Ciència i Innovació, i que permetia garantir el finançament de tots els projectes d’investigació en marxa i també de tots els contractes i beques existents en el sistema, així com la convocatòria de nous projectes i contractes.

Segons el Ministeri tot anirà molt bé. Caldrà veure, fer una anàlisi detallada de les diferents partides per tal de saber el que realment serà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació