Millorant la xarxa


Enric I. Canela

Podeu llegir que Red.es ha adjudicat a Telefónica els contractes corresponents al subministrament de fibra fosca i equipament òptic per a la construcció de la nova xarxa acadèmica i de recerca espanyola anomenada RedIRIS-NOVA.

El subministrament de la fibra fosca en el territori peninsular tindrà un cost de 41,1 milions d’euros i el de l’equipament òptic, de 47,7 milions d’euros. El contracte amb Telefónica té un termini d’execució de quatre anys, de manera que tota la nova infraestructura haurà d’estar operativa durant el tercer trimestre del 2011, encara que es contempla la possibilitat de poder posar en funcionament infraestructura addicional al 2012.

L’Anella Científica de Catalunya està lligada a Red.es

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació