Enric I. Canela

Expansión publica El endeudamiento ahoga al Parc Científic de Barcelona. És tracta d’un article tècnicament correcte, però absolutament absurd en el fons. No em refereixo al que diu la redactora sinó als fets.

En qualsevol país de l’Europa Occidental aquest Parc s’hagués finançat per l’Administració Pública directament, però aquí les coses són diferents. L’Administració Pública ho acabarà pagant igualment però fent jocs malabars.

El Parc Científic de Barcelona, de la UB, no s’ofega, simplement s’ha de passar massa tempos intentant que les coses quadrin quan l’Administració triga a fer el que li toca.

Evidentment això no té res a veure amb la necessitat d’una explicació urgent a la comunitat universitària sobre la història, el desenvolupament, l’economia i el rendiment, encerts i desencerts d’aquesta inversió. Fa anys que s’havia d’haver fet. La veritat genera complicitats.

Em sembla del gènere idiota l’interès d’alguns per carregar-se una inversió milionària enlloc d’ajudar a que funcioni bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació