Enric I. Canela

El diari AVUI publica un article del rector de la UB, Dídac Ramírez. Es tracta d’un text en el que reconeixent el menysteniment pressupostari de la universitat a l’Estat, diu: Així mateix, s’ha de reconèixer l’esforç del nostre govern perquè la conjuntura econòmica no penalitzi els sectors de la ciència i l’educació i, en particular, les universitats catalanes, quan veiem com en altres indrets els recursos que es destinen a les universitats es redueixen irremissiblement amb vista al proper any i potser també al següent. És cert que el Govern català ha fet una aposta més clara per la universitat i la recerca que el que han fet altres comunitats autònomes i l’Administració General de l’Estat.

El rector de la UB també explica el reconeixement de la UB en el context mundial i alhora demana que s’aposti clarament per la universitat. Un escrit prudent però ferm en defensa de la universitat pública.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació