Enric I. Canela

El dia 30 de desembre escrivia Crisi a la UB fent-me ressò de la dimissió de part de l’equip de govern de la UB tot just a l’any d’haver iniciat el seu mandat.

El dia 31 la UB comunicava la reestructuració de l’equip, entenc que mentre el rector no faci altres nomenaments, segurament en breu,

Avui la premsa ho recull:

Dimissions i crisi de govern a la Universitat de Barcelona

El rector de la UB reorganizará su equipo de gobierno tras las dimisiones

Dimiten cuatro de los diez vicerrectores de la Universidad de Barcelona

El rector ha assegurat que aquestes dimissions no afecten al projecte, ja que es tracta de quatre persones d’un equip, el consell de direcció, integrat per 18 persones, dels quals deu són rectors, cinc comissionats, el secretari general, el gerent i ell mateix.

Ara cal esperar i veure com el rector redreça la situació. Cal una reestructuració urgent per afrontar el nou any, any que es preveu difícil atès que, tot i la bona gestió econòmica de l’any 2009, hi ha un deute acumulat excessiu.

Una resposta a “La UB: reestructuració necessària”

  1. a 06 gen. 2010 a les 2:23 alumne

    “dels quals deu són rectors”, es veu que el periodista que ha escrit això mai es va preocupar per saber quants rectors pot tenir una universitat.

    Anant al gra, sembla que hi hagués una obsessió econòmica tan gran per arribar a tenir uns pressupostos abans d’acabar l’any i sense dèficit que han retallat massa. És evident que ha mancat feina d’equip, i els vicerectors de les àrees a les que poden sorgir més tensions (contractacions i recursos per a la docència) no volen haver-se de barallar per decisions d’algú altre.

    I sí, a recerca també li fan falta diners, però això en aquest equip sembla que és una altra història.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació