Enric I. Canela

Ahir feia referència a la crisi que travessa la UB (La UB: reestructuració necessària). En tot cas crisi en el sentit de canvi. Poc o molt les coses canviaran perquè malgrat que el rector és la peça fonamental i qui, en última instància, té el poder de posar el seu equip, la dimissió de quatre vicerectors d’àrees estratègiques tindrà influència. El rector decideix, però hi ha moltes coses, ho dic per experiència, que queden en mans del dia a dia i de la decisió dl vicerector corresponent.

Dídac Ramírez, el rector, és entrevistat pel diari AVUI (“Un rector ha de prendre decisions”). Coincideixo absolutament amb la frase que fa de titular.

També ABC pública una entrevista. Agafo una pregunta d’aquesta.

Què és el que més li fa mal?
-Sincerament, que aquestes renúncies puguin plantejar ombres sobre un any molt bo, ple de llums, en el qual s’ha arribat a un equilibri pressupostari. Això és especialment bo si es té en compte que partíem d’un dèficit de 14 milions.

A mi també m’amoïna això.

En qualsevol cas, el rector transmet serenitat. Cal que digui que les persones que han deixat el càrrec m’agradaven. Tothom té clarobscurs, però globalment han gestionat bé un moment difícil per a la UB. Cal esperar que el rector encerti en la tria, tal com estan les coses hi ha alguns desequilibris que poden fer complicades les coses.

Seguiré, com sempre, intentant ajudar en el que pugui, lleialment.

3 respostes a “Dídac Ramírez s’explica”

 1. a 07 gen. 2010 a les 2:47 alumne

  Amb la millor de les intencions consctructives, voldria fer notar que l’enllaç a l’ABC apunta també cap a l’Avui…

 2. a 10 gen. 2010 a les 1:55 enriccanela

  Alumne,
  Molt agraït per mostrar-me l’errada. ja l’he corregit.

 3. a 11 gen. 2010 a les 2:40 alumne

  Gràcies.

  Per cert, sembla que no hi haurà cares noves, i es repartiran la feina entre els que ja hi eren…

  http://www.ub.edu/espaipdi/notis/2010/20100111.html

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació