Enric I. Canela

El dia 8 de gener al bloc “Por la Investigación” se’ns comunicava que després de remetre les signatures sobre la retallada del pressupost de Ciència i Innovació a Presidència del govern espanyol, aquest ha enviat una resposta.

Comenten en el bloc: La nostra valoració personal és que segueixen obcecats en què ha hagut un augment de pressupost, quan, després de les últimes esmenes, la retallada va passar del 15 al 9%. Lògicament ells juguen amb les despeses financeres, uns diners que nosaltres considerem fictici i que no contribueix a l’avenç de la ciència sinó a finançar la renovació d’ordinadors i altres equips d’empreses.

Jo hi estic d’acord. Una absoluta aixecada de camisa, a més s’entesten en dir que les coses han millorat.

També ens remet a l’escrit de Presidència per tal que en traguem conclusions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació