Enric I. Canela

Llegeixo que el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va afirmar aquest dimecres que el pla Bolonya ajudarà a reduir el nombre d’estudiants universitaris que abandonen la cursa.

Diu que confia que la nova metodologia d’ensenyament evitarà l’abandonament de les titulacions, que va passar del 9,89% en el curs 200-2003 al 12% en el2007-2008.

Ha destacat que les titulacions adaptades a l’Espai Europeu d’Educació Superior estan més tutoritzades i inclouen més treball en equip, i va concloure: “Són una gran oportunitat per tombar la tendència negativa dels últims anys”.

Hauria de mirar Retallada pressupostària a les universitats? Aquest home creu que no cobrint jubilacions, reduint els diners, es farà tot això? Aquest any de bona fe s’han intentat algunes coses, però em sembla que el curs vinent la gent recularà.