Enric I. Canela

Podeu llegir al web de la Generalitat que el comissionat per a Universitats i Recerca, Joan Majó, va inaugurar ahir el Centre de Recerca en Nanoenginyeria (CRnE) de la UPC, un equipament en què treballen 20 grups de recerca amb 75 investigadors, ubicat en un edifici de nova planta al Campus Diagonal Sud de Barcelona. El centre el dirigeix Ramon Alcubilla.

El centre, que ha rebut un ajut de la Generalitat d’1.117.000 euros mitjançant el Pla d’Infraestructures Universitàries (PIU), investiga la nanoenginyeria aplicada als àmbits de la biomedicina, la química, la física i l’electrònica i els materials, des de biomaterials per ajudar a regenerar teixits del cos humà, fins a transistors a base de plàstics que poden transformar les pantalles dels televisors o nous catalitzadors per fabricar cotxes més nets.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació