Enric I. Canela

La UB acollirà els dies 28 i 29 de gener el taller d’AQU Catalunya L’avaluació de la recerca del professorat universitari en Humanitats i Ciències Socials. El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugurarà aquestes jornades, acompanyat pel rector de la UB, Dídac Ramírez, i el president d’AQU, Joaquim Prats.

De les onze edicions dels tallers de reflexió i debat organitzats per l’Agència, aquesta és la que compta amb un nombre de treballs i de participants més gran: prop de 400 persones assistiran a la seixantena de ponències presentades per acadèmics i científics, que tractaran els aspectes que generen més controvèrsia a l’hora d’avaluar la recerca en els àmbits d’Humanitats i Ciències Socials i les aproximacions que n’han de permetre un major consens.

Una resposta a “L’avaluació de la recerca en Humanitats i Ciències Socials, un tema no ben resolt”

  1. a 28 gen. 2010 a les 10:11 aubachs

    Gràcies per la informació Enric, la veritat és que el document introductori descriu molt bé la situació i l’itinerari que passen molts recercaires en ciències socials. No em queda gens clar cap a quin camí d’avaluació es vol/pot tendir.
    Fins aviat

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació