Enric I. Canela

Podem llegir que Caixa Manresa beca a 509 universitaris de vint-i-sis comarques catalanes

Caixa Manresa segueix amb la seva aposta per ajudar als universitaris. Una aposta per la que cal felicitar a aquesta entitat financera.

Els ajuts universitaris de l’entitat financera són de nou-cents euros per als millors estudiants del curs 2009-2010, segons ha informat l’entitat financera en un comunicat S’han lliurat en un acte celebrat a l’Auditori de Barcelona al qual ha assistit el secretari general de Universitats, Màrius Rubiralta.

La qualificació més alta l’ha tingut Gemma Turon Rodrigo, de Barcelona, amb una nota mitjana de 9,91, un dels dotze estudiants que ha pujat a l’escenari a recollir les beques en representació dels seus companys.

L’entitat va rebre 1.328 sol·licituds i les beques han estat atorgades a 509 alumnes de 26 comarques i 141 poblacions de tot Catalunya.

El pressupost total de les ajudes universitàries per a aquesta edició supera els 450.000 euros.

Una resposta a “Els ajuts de Caixa Manresa als universitaris”

  1. a 03 febr. 2010 a les 10:44 Edunomia

    509 cracks…

    Avui he assistit a l’entrega de les beques de Caixa de Manresa als millors estudiants que han entrat a la Universitat, aquest curs 2009/2010, a l’Auditori de Barcelona (no hi havia estat mai, és impressionant). Juntament amb els representa…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació