Enric I. Canela

Podeu llegir que la UB ofereix al personal d’administració i serveis (PAS) la possibilitat de realitzar estades a l’estranger gràcies al programa Erasmus Staff Mobility. El proper 16 febrer 2010 finalitza el termini de presentació de sol·licituds.

Les estades s’han de realitzar abans del 30 de setembre i són de cinc dies en un país pertanyent a l’àmbit de l’Espai Europeu d’Educació Superior (menys Suïssa) compartint tasques amb altres companys dels serveis universitaris. Durant aquest període aprendran bones pràctiques de la institució d’acollida, així com noves metodologies, eines, i formes d’organització.

No sé si aquest programa europeu serà molt útil, però cal veure-ho. No conec gaire experiències al respecte. Aquest programa, de la Unió Europea, permet adjudicar estades d’entre cinc dies i sis setmanes. Sembla que a l’Estat espanyol s’ha optat pels cinc dies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació