Enric I. Canela

ACN publicava el dia 29 que l’equip de govern de la UdL ha presentat aquest divendres en el marc del Consell de govern el pla d’austeritat que ha posat en marxa per adaptar el pressupost de la universitat -aprovat pell Consell Social de la UdL el 29 de desembre passat – als ingressos previstos de la Generalitat.

Aquest ajust suposa una reducció del pressupost pel 2010 de 1,1 milions d’euros, d’un total de 91,7 milions, un 5% menys. Segons fonts de l’equip de govern, els principals capítols que patiran reduccions seran els de despesa corrent i personal. El Consell de govern de la UdL també ha aprovat avui el calendari acadèmic pel curs2010-2011.

Em sona que les universitats desconeixien alguna reducció en el pressupost de la Generalitat. Caldrà saber què. La informació que tenim no és massa bona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació