Enric I. Canela

El rector de la UdL, Joan Viñas, va explicar ahir que demanarà a la Generalitat de Catalunya que, de cara a la propera revisió del model de finançament universitari que haurà d’estar aprovat a finals d’aquest any, es valorin altres punts d’interès que no estiguin fixats només en el finançament per càpita.

Realment el problema que planteja Viñas és la clau de volta de tot. De totes formes s’ha de considerar el que ha de fer cada universitat. Sóc un defensor de les universitats de fora de l’àrea de Barcelona, però el que no pot ser és el que està passant actualment.

Per altra banda, el model ha de reconèixer seriosament la recerca. Ara el que hi ha és injust.

3 respostes a “La UdL vol un model de finançament diferent”

 1. a 03 febr. 2010 a les 2:08 aleatorio

  Un pequeño favor. ¿Podría recomendarme alguna lectura introductoria para entender el modelo actualmente vigente? O, tal vez muy esquemáticamente, pueda responderme aqui mismo con sus propias palabras. Gracias, en cualquier caso.

 2. a 04 febr. 2010 a les 7:24 enriccanela

  Aleatorio,
  Tot com està ra no el tinc, però et faràs una idea bastant clara amb aquests documents:
  http://www10.gencat.net/dursi/generados/catala/departament/recurs/doc/01_nota_pallarols.pdf
  http://www.gencat.cat/diue/doc/doc_10214241_1.pdf
  El primer explica com era. després va haver alguna modificació per ponderar més la recerca.

 3. a 04 febr. 2010 a les 8:39 aleatorio

  Muchas gracias.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació