Enric I. Canela

El primer dia de la Reunió Informal de ministres de Competitivitat de la UE, que se celebra a Sant Sebastià, els ministres europeus de Recerca han aprovat que l’anomenada ‘Declaració de Donostia‘. El Ministeri de Ciència i Innovació l’ha fet pública en un comunicat que reivindica el compromís de la recerca amb la recuperació econòmica la ministra portarà demà al consell d’Indústria per la seva lectura.

· Aprueban la Declaración de Donostia: ciencia para la recuperación y el crecimiento económico

· La UE aboga por más gasto en I+D y defiende la ciencia para superar la crisis

· La UE plantea ahora subir el gasto en ciencia

Magnífica notícia recollida en les referències anteriors. Es p`lanteja augmentar la despesa en recerca. Llàstima que qui impulsa la declaració, l’Estat espanyol, hagi reduït un 10% els recursos no financers destinats a recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació