Enric I. canela

El govern espanyol està disposat a oferir suport financer a les empreses i organismes científics que participen en projectes de R+D+i de forma conjunta amb altres companyies estrangeres. Així ho va anunciar ahir el secretari general d’Innovació, Juan Tomas Hernán, en assenyalar que el Ministeri de Ciència i Innovació proposarà al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), dependent d’aquesta mateixa cartera, una millora substancial de les condicions aplicables als programes de R+D i en cooperació amb altres països. El Ministeri traslladarà al CDTI la possibilitat d’augmentar el tram no reemborsable des de l’actual 25% fins al 33% a partir de març de 2010.

Podeu llegir la notícia completa al web del Ministeri de Ciència i Innovació.

Aquesta és també una bona notícia per animar a l’empresariat a cercar els socis més adients. S’hauria de completar amb mesures, potser d’altres àmbits del Ministeri, que fessin competir internacionalment aliances d’empreses i centres públics de recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació