Enric I. Canela

Una bona notícia és que la Unió Europea ha premiat Catalunya per les seves polítiques estratègiques per a petites i mitjanes empreses amb l’European Entrepreneurial Region Award, el guardó que reconeix les regions més emprenedores de la Unió. La candidatura catalana era una de les 10 finalistes en la primera edició del premi, a què es van presentar 35 regions europees, i ha rebut el suport el Consell General de Cambres i les patronals Foment i Pimec a Catalunya. El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha recollit el premi aquest dijous a la seu del Comitè de les Regions, a Brussel·les.

Huguet ha assenyalat que, amb aquest premi, “Europa premia Catalunya pel seu projecte de present i de futur, i no de les polítiques del passat”, ja que el jurat ha premiat el Pla d’Implementació de l’Small Business Act a Catalunya2010-2013 . La candidatura catalana ha passat per davant de les d’altres regions europees “amb una important tradició industrial i econòmica”, com Baden Wurttemberg, Llombardia, Flandes, Madrid, València i Emilia Romagna. El guardó és el corresponent a l’any 2012, de manera que Catalunya “podrà lluir aquest logo durant tres anys, que ens obrirà portes a projectes competitius”, ha afirmat Huguet, per atreure inversió, crear noves empreses i fomentar l’esperit emprenedor.

Felicitem-nos. Es fa bona feina però la manca de crèdit bancari fa que molta d’aquesta feina es perdi i no avancem prou.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació