Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Eleccions al rectorat de la UPC. Avui sabem que l’actual rector de la UPC, Antoni Giró, i l’ex vicerector de Doctorat, Recerca i Relacions Internacionals entre els anys 2002 i 2006, Juan Jesús Pérez, es presenten com a candidats a les eleccions. Encara queden uns dies, fins el 16, i poden aparèixer nous candidats.

2 respostes a “Giró no es passejarà a les eleccions a rector de la UPC”

 1. a 12 febr. 2010 a les 9:54 Carles Oriach i Font

  Doncs vist com anava el tema de becaris i doctorat a la UPC quan hi vaig entrar (l’any 2005) i vist com funciona tota la UPC ara si del meu vot depèn en Giró ja es pot passejar tant com vulgui i, si cal, pels segles dels segles, amén.
  No vindria amb un bagatge gaire positiu, en JJ Pérez!

  Jo dóno suport a la candidatura del rector Giró!

 2. a 13 febr. 2010 a les 6:46 enriccanela

  Carles,
  Ho desconec. Només volia dir que Giró té un rival. Saps que unes eleccions no depenen de la bona o mala gestió. Per exemple el tema del Campus Besos pot fer mal al Giró amb independència d’altres coses. I no oblidem el tema del PAS i dels estudiants. Qualsevol cosa en la que no hi tingui res a veure se’l pot carregar. Ho sé bé.
  A veure com us van les coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació