Superar la crisi


Enric I. Canela

Avui s’han lliurat els premis Nacionals de Recerca 2009 i el Rei ha dit confia en la ciència per superar la crisi a Espanya. És una gran frase, basada en un fet objectiu, la ciència pot ajudar a superar la crisi, però cal temps i un govern que hi cregui. A banda de la ministra Cristina Garmendia dubto que algú altre tingui la més mínima idea de com es va cap a l’Economia del Coneixement.

Podeu trobar la ressenya del lliurament dels premis al web del Ministeri de Ciència i Innovació. ja vaig comentar la decisió del jurat a Premi de recerca a Javier Tejada on comentava que m’alegrava pel premi aconseguit pel catedràtic de la UB i amic Javier Tejada.

2 respostes a “Superar la crisi”

 1. a 12 febr. 2010 a les 8:21 vallfosca

  “Economia del Coneixement”…que bo.

  N’hauries de fer més bandera trobo, és ara per ara, a més de la Independència, la adaptació creixent per excel•lència.

  Salut.

 2. a 13 febr. 2010 a les 6:44 enriccanela

  Vallfosca,
  En parlo sovint, però ja és un tòpic gastat. Tothom en parla i pocs en fan alguna cosa.
  Seguirem insistint.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació