Enric I. Canela

Llegeixo al web de La Federación de Jovenes Investigadores una notícia de les que et deixen atònit. Les coses ja sabem que no van bé, però això passa de la ratlla.

Resulta que el 27 de juliol de 2009 la Junta d’Andalusia va notificar a 150 candidats a les beques de Formació de Personal Docent i Investigador (FPDI) de convocatòria 2009 l’adjudicació de les places. Aleshores els adjudicataris van signar l’acceptació de la plaça sabent que la incorporació es produiria l’1 d’octubre de 2009, tal com estableixen les Bases de la Convocatòria. Ja han passat gairebé sis mesos i els investigadors segueixen a l’espera.

Com és possible que deixin sense sou a 150 becaris que, imagino, estaran fent la seva recerca en els llocs que correspon segons la beca. Una vergonya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació