Enric I. Canela

Ajuts a l’edició i la difusió de llibres de text, manuals universitaris, llibres cientificotècnics o de referència, en suport paper o electrònic, escrits o traduïts en llengua catalana (DILL 2010)

Contribuir a potenciar el llenguatge científic en català mitjançant la concessió d’ajuts per promoure l’edició i la difusió de llibres de text o manuals universitaris, llibres de referència i llibres cientificotècnics escrits en llengua catalana o traduïts a aquesta llengua destinats a matèries obligatòries i optatives dels estudis universitaris, en suport paper o en suport electrònic.

S’hi inclouen els manuals o llibres universitaris, siguin edicions pròpies o edicions que provinguin de la traducció de llibres existents en altres idiomes.
Quedaran exclosos d’aquesta convocatòria els diccionaris, actes de jornades o de congressos i els reculls terminològics.

Ajuts a les universitats de Catalunya per a projectes i activitats de normalització lingüística (NORMA 2010)

L’objecte de la convocatòria és concedir ajuts a les universitats de Catalunya per a projectes i activitats de normalització lingüística que es desenvolupin durant l’any 2010, els cursos acadèmics2009-2010 i 2010-2011, segons la modalitat d’ajut, a fi de donar suport a la tasca de normalització duta a terme fins ara i potenciar-la.

2 respostes a “Ajuts per promoure el català a la universitat”

 1. a 20 febr. 2010 a les 8:49 Meius

  Enric,
  Gràcies per publicar les nostres convocatòries. Enguany a la de manuals universitaris hi col·laboren molts més departaments de la Generalitat, estem contents.
  Records,

 2. a 20 febr. 2010 a les 9:55 enriccanela

  Meius,
  Encantat de fer-ho. Sé que feu tot allò que podeu amb els recursos que teniu i amb una innegable voluntat de millora.
  Quan un fa tot el que pot i millora les coses s’ha de sentir satisfet.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació