Enric I. Canela

Ha fracassat la reforma de la Llei d’Universitats de Catalunya (LUC). Únicament es farà una adaptació forçada per la reforma de la LOU (LOMLOU) estatal.

De fet tots els estatuts de les universitats no han acomplert el termini de reforma que marca la LOMLOU esperant la reforma de la LUC. El que farà el departament d’Innovació, Universitats i Empresa serà fer canvis tècnic obligats per la LOMLOU.

2 respostes a “Fracassa la reforma de la LUC”

  1. a 21 febr. 2010 a les 8:21 alumne

    Després de llegir la notícia, no em queda clar que al final hi hagi reforma de mínims de la LUC: sembla que directament adaptarem els estatuts. Si la LUC s’ha de retocar, encara que sigui per qüestions tècniques que no es poden canviar des d’aquí, s’ha d’aprovar el corresponent (avant)projecte de llei i tramitar-lo i aprovar-lo al Parlament, i a aquestes alçades, amb tot el que hi ha pendent ( http://www.parlament.cat/web/activitat-parlamentaria/iniciatives-legislatives/projectes-llei ), no sé si tindran temps.

  2. a 21 febr. 2010 a les 8:43 enriccanela

    Jo crec que si. Una reforma tècnica, tot i els tràmits, es pot fer. Pràcticament no tindria esmenes. Els estatuts no es poden moure, penso, sense variar la LUC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació