Enric I. Canela

El Govern va aprovar ahir un conveni amb el Ministeri de Ciència i Innovació, en relació amb el programa I3, d’incentivació de la incorporació i intensificació de l’activitat investigadora, gràcies al qual rebrà del Ministeri 6,1 milions d’euros durant els anys 2010 i 2011. Aquests diners es destinaran a ajuts per als centres de recerca i universitats que ofereixin un lloc de treball estable als investigadors del programa Ramón y Cajal, als quals se’ls acaba el contracte després de cinc anys. L’objectiu d’aquest acord és la captació i la incorporació estable de professors i investigadors, tant catalans com estrangers, amb una trajectòria destacada.

Aquests convenis se signen periòdicament amb totes les comunitats autònomes per garantir la continuïtat dels investigadors del programa Ramon y Cajal. Inicialment aquests diners més el que incorpora al Generalitat serveixen per pagar part del salari durant tres anys. A partir del següent any el salari va a càrrec del centre corresponent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació