Enric I. Canela

Ahir ho comentava a Un dels aspirants a rector de la UPC comença a explicar-se. Avui ho recullen dos articles: El nuevo Campus de la UPC divide a los candidatos a rector i el Campus Diagonal-Besòs, principal diferencia entre los dos candidatos a rector de la UPC.

Juan Jesús Pérez vol que la UPC tingui més pes, en detriment de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, i reservar més espai per a instal·lacions científiques. Antoni Giró sap que encara que vulgui difícilment podrà fer res. Els rectors estan en mans d’altres en coses que haurien de manar i manen on no ho haurien de fer. És la llei i el que no és la llei. Mal futur per a la universitat.

Per altra banda, Antoni Giró ve avalat per haver reduït el dèficit que va heretar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació