Enric I. Canela

Comentava a Al final s’aprovarà la llei de la Ciència? que la ministra Cristina Garmendia portarà aviat la llei de la Ciència, Tecnologia i Innovació al Consell de Ministres en dues o tres setmenes. Les comunitats autònomes no estan contentes perquè encara no han rebut l’avantprojecte.

La ministra ha dit que dues setmanes abans de portar-la al Consell de Ministres enviarà a el text a les parts interessades. O sigui que és difícil que estigui en el Consell de Ministres en tres setmanes, tret que enviï el document a les comunitats autònomes i no esperi resposta.

2 respostes a “Seguim parlant de la llei de la Ciència”

 1. a 22 febr. 2010 a les 10:23 alumne

  Hola,

  Ens acaba d’arribar l'”esborrany 1“, hem sentit que demà el pujaran al web del MICINN.

  Salutacions,

 2. a 22 febr. 2010 a les 10:44 enriccanela

  Hola,
  T’agreixo la informació. La poso ara al bloc.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació