Enric I. Canela

Sembla que es vol abordar la reforma de la governança de les universitats. Tot i que fa tot just un parell d’anys el Govern del PSOE va afrontar la reforma de la llei orgànica d’Universitats, es entrarà per fi en la revisió del model de presa de decisions en els centres universitaris, des del rector als degans, passant per el claustre i els equips de govern. Segons avança el secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta, aquesta reflexió sobre la governança universitària no la posaran en marxa “fins al mes d’abril i amb tota probabilitat el procés es prolongarà fins al curs que ve”.

És absolutament necessari reformar la universitat a fons. La LOMLOU és una adaptació sectària de la LOU. Algunes coses estan bé, però no pretenia fer cap reforma seriosa. Un alt responsable em va dir un dia, enmig d ela reforma, el país no està preparat. El que no estava preparat era el govern espanyol per fer les coses que calien. La veritat és que dubto que en aquesta legislatura espanyol s’hi faci res. No hi tinc confiança.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació