Enric I. Canela

La Comissió Sectorial de Secretaris Generals (i 2) de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i la Comissió d’Estudiants van estudiar l’esborrany de l’Estatut del Estudiant Universitari. Els reunits van analitzar, a més, la normativa reguladora del règim disciplinari dels alumnes, en procés de canvi en molts centres espanyols.

Un dels temes abordats va ser la permanència. Les universitats espanyoles han decidit posar límit de temps per acabar una carrera.

Realment és necessari, però ja ho poden fer. És una competència que tenen per llei, concretament els consells socials, i no entenc aquesta comèdia. Simplement no s’atreveixen a fer-ho i cal dir que aquesta manca de rigor (i de beques) és una de les causes del baix rendiment.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació