Enric I. Canela

Podeu llegir que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, es reunirà aquest dimecres 24 de febrer amb els portaveus de la Comissió de Ciència i Innovació del Congrés, amb l’objectiu de debatre l’avantprojecte de la seva futura Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació , que presentarà al Consell de Ministres el proper 12 de març, segons va anunciar recentment el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

A més, el departament de Ciència i Innovació convocarà aquesta setmana al Consell General de Política Científica i Tecnològica, compost per representants del Govern i de les comunitats autònomes, als quals també distribuirà l’esborrany previst per l’Executiu.

La futura Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació contemplarà probablement una agència estatal de finançament orientada prioritàriament al finançament de la recerca bàsica i aplicada.

El segon punt més conflictiu seria el disseny de la carrera científica, en què també guanyaria força l’aposta del Ministeri de Ciència per eliminar les beques i crear modalitats de contracte per a cadascuna de les etapes professionals de l’investigador.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació