Enric I. Canela

Al web de precarios.org podeu consultar o baixar-vos l’esborrany de la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. Els hi agraeixo que m’hagin fet arribar la notícia.

Encara no l’he mirat.

4 respostes a “Ja tenim l’esborrany de la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació”

 1. a 23 febr. 2010 a les 12:06 Pep

  Hola Enric,

  He llegit la llei molt per sobre, i com sempre les lleis limiten. Un exemple, diu que el contracte predoctoral ha de ser d’un any prorrogable, i si hi ha alguna comunitat autònoma que el vol fer de tres anys, que pasarà??

  Pep

 2. a 23 febr. 2010 a les 12:26 enriccanela

  Pep,
  també he mirat aquest punt. Res no passarà perquè aquests són els contractes que faran ells i les comunitats autònomes els seus. Això substituirà el sistema de beques i contractes de l’Estat actuals.

 3. a 23 febr. 2010 a les 11:04 jorge

  las becas también son de un año y porrogables -aunque parecen de cuatro tu director te la puede denegar si no superas unos mínimos, no nos olvidemos, parece logico que el doctorando demuestre año tras año sus avances -es mucho más de lo que tendría un joven en su primer empleo de otra profesión-, no puede ser un cheque en blanco.

 4. a 23 febr. 2010 a les 11:40 enriccanela

  Hola Jorge,
  Moltes gràcies per l’aclariment. Jo ho havia entès així i a més aquest punt em sembla bé. De fet els directors cada any fem l’informe per a la continuïtat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació