Enric I. Canela

Podem llegir que el Consell de Govern ha donat avui llum verda a les diferents convocatòries d’ajuts a la recerca de la UdL per a l’any 2010 que inclouen ajuts per a borses de viatge per assistir a congressos, per a matrícula en programes de doctorat de la UdL, per a estades d’investigadors i investigadores visitants a la Universitat de Lleida, per a la publicacions, per a la realització de congressos i reunions científiques, així com per incentivar la col·laboració entre diferents grups, per a la presentació de propostes de projectes i la formació de xarxes europees de recerca o per a la millora de projectes competitius, entre d’altres. Totes aquestes accions compten amb un pressupost aproximat de 150.000 euros.

No està malament. Dintre de la penúria econòmica la UdL fa un esforç per la recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació