Enric I. Canela

La política informativa del Ministeri d’Educació segueix sent la de la màxima transparència i claredat.

Podeu llegir: El secretari general d’Universitats, Màrius Rubiralta, ha comparegut avui davant la Comissió d’Educació, Política Social i Esport del Senat amb l’objectiu d’informar de l’avenç en el desenvolupament de l’Estratègia Universitat 2015 per a la modernització del Sistema Universitari Espanyol. Rubiralta ha apuntat els progressos realitzats en els eixos estratègics de la mateixa i ha repassat els compromisos del Ministeri en aquesta matèria a curt, mitjà i llarg termini.

No esteu entusiasmats per la informació? Quan universitats estava a Ciència i Innovació i abans a Educació i Ciència es donaven unes notes de premsa que informaven. Ara fa pena.

POtser haurien de plegar els responsables de la comunicació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació