Enric I. Canela

A l’AVUI podeu llegir la carta Català a la universitat enviada per Xavier Sanz Ribera

Ens els meus anys d’estudiant a la Facultat de Dret, em vaig adonar del trencament que la universitat representava respecte a l’ensenyament en català, ja que menys de la meitat de les classes eren en la nostra llengua. Malauradament, passats uns quants anys, comprovo que les universitats ofereixen les mateixes o menys classes en català que fa uns anys. I sobretot en els màsters i postgraus, amb l’excusa de la “internacionalització”. Les universitats són un servei públic, que financem en bona part tota la ciutadania, i els seus treballadors són funcionaris. Així doncs, podem i els hem d’exigir que exerceixin en la nostra llengua. I, a més, si els professionals no ens formem en català, com podrem després donar un bon servei als nostres clients? És per això que m’adhereixo i dono suport -i animo tothom a fer-ho- a la campanya de la Plataforma per la Llengua A la Universitat, en català.

Us animo a tots a seguir l’exemple del Xavier.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació