Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Carnet per entrar a la biblioteca, normal, no? i UB i indigents en relació al tancament del menjador i la sala d’estudis de les Facultats de Geografia i Història i Filosofia.

En relació a aquest tema El Punt ha publicat el següent:

La Universitat de Barcelona va decidir tancar el menjador i sala d’estudi de la Facultat de Geografia i Història el 15 de febrer perquè la Guàrdia Urbana hi havia detectat consum de drogues i venda a menors i agressions de persones externes al centre al personal de neteja. La degana de la facultat, María Ángeles del Rincón, ha comunicat aquest fet als alumnes del centre a través d’una nota informativa. Com que la sala segueix tancada, s’ha habilitat un altre espai que serveix de menjador.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació