Enric I. Canela

No sé ben bé l’abast que tindrà el tema, però em sembla força interessant la notícia.

El conseller Huguet ha proposat acords de cooperació estables amb Tolosa de Llenguadoc, pol de referència en nanotecnologia del Sud de França, per compartir estructures comuns -com ara el Sincrotró Alba -, participar conjuntament en programes europeus i intercanviar investigadors. Va anar a Tolosa acompanyat del director de Talència, Albert Castellanos, la nova institució de foment de la recerca, i el director de CERCA, Ramon Moreno.

Catalunya té el major nombre de grups d’investigació en nanotecnològica de l’estat espanyol, després de Madrid. En concret, 45 de públics i 4 de privats, alguns dels quals són líders a nivell internacional, com els del sector bio.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació