Enric I. Canela

Preocupant, llegia que el director de la Fundació COTEC per a la Innovació tecnològica, Juan Mulet, va dir dimarts que l’últim esborrany de la Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, que ha estat elaborat durant un any pel departament del ram amb les aportacions de els diferents agents del sistema espanyol de ciència i tecnologia, no avança molt respecte a l’anterior text o ‘esborrany zero’, en el procés Mulet va participar com a membre del grup d’experts encarregat d’elaborar-lo.

No sé quins són els arguments de fons de Mulet, però sap molt de transferència de coneixement i d’innovació.

En qualsevol cas espero que les inquietuds de Mulet quedin esvaïdes quan s’esmeni la llei en el tràmit parlamentari. Hi ha temps i camí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació