Enric I. Canela

Un estudi coordinat per investigadors de l’IMIM-Hospital del Mar, de Barcelona, i que es publica en l’últim número del FASEB Journal mostra l’efecte beneficiós de l’oli d’oliva verge, amb un alt contingut en polifenols en la dieta mediterrània, pot Produir canvis en l’expressió de determinats gens Implicats amb l’aterosclerosi.

Podeu veure l’article a: In vivo nutrigenomic effects of virgin olive oil polyphenols within the frame of the Mediterranean diet: a randomized controlled trial. Valentini Konstantinidou, Maria-Isabel Covas, Daniel Muñoz-Aguayo, Olha Khymenets, Rafael de la Torre, Guillermo Saez, Maria del Carmen Tormos, Estefania Toledo, Amelia Marti, Valentina Ruiz-Gutiérrez, Maria Victoria Ruiz Mendez, and Montserrat Fito.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació