Enric I. Canela

Ahir escrivia 2.500 investigadors es manifesten per la societat del coneixement. Vaig rebre un comentari que explicava que no eren més que uns pocs centenars.

Avui recullo les cites sobre aquesta manifestació celebrada a Madrid:

Encara que fos poca gent, la mobilització a través de la xarxa ha estat gran. Sóc plenament conscient de l’esforç fet per la ministra per mantenir al màxim el pressupost de recerca, però crec que tot el govern espanyol ha de prendre bona nota d’aquesta necessitat. Els temps no són bons, la crisi és forta, però cal saber que el futur passa per mantenir incrementar aquest pressupost. Això, tanmateix, no seria suficient, calen alguns canvis en profunditat en altres àrees que no estan directament relacionades amb aquest ministeri. Cal oblidar-se de lleis propagandístiques com “la llei de l’economia sostenible” i altres genialitats i apostar per una autèntica economia del coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació